[Lights, Camera, Action]

Home    Forums    Tutorials    Search    Books    Links 

Windows Movie Maker tips, tutorials, forums and more...



       
Windows Movie Maker Home   Search   Login   Register   Member List  

  Viewing User Profile for: Robtob
 About  Contact
Profile +1s:
Joined: 09-08-2009 04:39 AM
Last Login: 11-28-2014 03:12 PM
Website:
Location: Unavailable to anonymous users.
Occupation: Unavailable to anonymous users.
Interests: Unavailable to anonymous users.
Signature:
Email: Unavailable to anonymous users.
MSN IM: Unavailable to anonymous users.
AIM: Unavailable to anonymous users.
Yahoo IM: Unavailable to anonymous users.
ICQ: Unavailable to anonymous users.
 Post Statistics
Robtob has contributed to 46 out of 255,777 total posts (0.02% of total).
Most Recent Posts:
Project won't run when opened in MM 2/16/2012 7:19:24 PM   (Total replies: 1)
Hi all, I'm using MM on wondows 7 and when I open the project and click start it won't run. I spent ages on the microsoftsupprt chat but the guy was unable to help. So thought I'd try this specialist forum. The projects ran fine when I used mm on vista. Could I be missing a codec or file? Also. I can't import videos into the main area and the two issues MIGHT be related Im wondering..... Cheers Rob

Re: Project won't run when opened in MM 2/17/2012 12:52:57 PM   (Total replies: 1)
Hi CG, Thanks for getting back. I am using the vista version 6.0. i will try your link as you suggest thanks! I'm not getting any specific error messages. The files themselves work in other video players on this machine and actually open as such but do not play. Hope that helps somewhat to find a solution! Many thanks Rob

Re: Project won't run when opened in MM 2/17/2012 9:03:13 PM   (Total replies: 1)
Hi Blaine, I've resolved the issue...thanks! I deleted the old (vista) version of the programme and then downloaded the one from the link you gace me...it all works perfectly now :-) Thanks again for your help where microsoft support couldn't! Rob

Re: Project won't run when opened in MM 11/28/2014 4:20:00 PM   (Total replies: 1)
Hi Blaine, I'm back :-) I recently had a disk crash and had to reload programmes. I reloaded the link that you gave before for Win 7 (63 bit) but the same problem is occurring for the project files (.MSWMM) files that were originally created on Vista (32 bit op sys). Any thoughts? Thanks Rob

Re: Project won't run when opened in MM 11/29/2014 2:39:34 PM   (Total replies: 0)
Hi Blane, Tried again and the problem seems to have righted itself! Bizarre. I'm having trouble opening .avi files but as you said before it might be better converting them to window files. I will let you know if any more issues occur. Thanks for your response. Rob

Mp3 compatibility 1/6/2013 4:06:36 AM   (Total replies: 1)
Hi, I am finding that when I import some MP3's into WMM they can be dragged down into the timeline but other Mp3's can't. I have checked settings and they seem in order. I get the msg WMM cannot open the file. Yet if I set up a new project and load the MP3 first (which is not how I did it previously) then the 'rogue' MP3 goes onto the timeline. Any advice gratefully received. Puzzled...

Re: Mp3 compatibility 1/6/2013 11:05:33 AM   (Total replies: 0)
thanks Splante I will give that a go. All the best

Re: DPL PatrickL Addons Effects & Ttransitions don't work 2/19/2012 4:24:25 PM   (Total replies: 1)
Hi Blaine, I have got Rehan's FX on my Windows 7 and when I tried downloading the Directx from the link you gave me a box popped up sayingI have a more recent version of it already (so presuming that's ok). The issue I have, however, is that the FX are already registered and they pop up in the tansitions area but they don't work when I link them to pics. Any suggestions at all please? Rob

Breaks and blips in the sound 4/24/2012 6:31:43 AM   (Total replies: 1)
When I play back the project I get momentary ''blips'' in the sound. I then go back and replay the same section of audio and it doesn't happen second time round which is leaving me somewhat perplexed and I'm hoping the same blips don't happen on the finished video... Anyone else experience/d this? Thanks

Black around the edges.. 4/23/2012 3:39:15 PM   (Total replies: 1)
Hi, This is probably easily remediable when you know how. I opened WMM (6.1) today and, for the first time, in the lower part of the screen where it gives you the choice of storyboard or timeline that area is all blacked out and you have to hover the mouse over the area to see the options. In fact the whole viewable area has turned to shades of grey and black. Not sure if somehow it has gone to some default setting but it's not done this before. Any suggestions how i can make it light ...

Search for more...