[Lights, Camera, Action]

Home    Forums    Tutorials    Search    Books    Links 

Windows Movie Maker tips, tutorials, forums and more...



       
Windows Movie Maker Home   Search   Login   Register   Member List  

  Viewing User Profile for: Modify_inc
 About  Contact
Profile +1s:
Joined: 08-28-2005 05:38 PM
Last Login: 10-11-2011 10:20 AM
Website:
Location: Unavailable to anonymous users.
Occupation: Unavailable to anonymous users.
Interests: Unavailable to anonymous users.
Signature:
Email: Unavailable to anonymous users.
MSN IM: Unavailable to anonymous users.
AIM: Unavailable to anonymous users.
Yahoo IM: Unavailable to anonymous users.
ICQ: Unavailable to anonymous users.
 Post Statistics
Modify_inc has contributed to 32 out of 257,570 total posts (0.01% of total).
Most Recent Posts:
Re: drop shadow 8/28/2005 11:25:36 PM   (Total replies: 1)
I couldn't get it to work, wouldn't even show under the transitions or under effects.

How do you know what to use for top and bottom of script? 8/28/2005 5:45:03 PM   (Total replies: 2)
So how do you know what to use at the top and bootom off the posted script? The only custom title I could use is the Action title, becasue a fellow member asked what the top and bottom XML code was. I tried using the same on the others, but I can't get them to work, so it's obviously different for each one. Please help, I would love to try the others titles. Thanks Mike

How do you edit your post? 8/28/2005 5:49:11 PM   (Total replies: 0)
How do you edit your post? My spelling was awful, and I would like to fix it, but I can't find the edit button. Thanks Mike

Re: How do you know what to use for top and bottom of script? 8/28/2005 7:38:21 PM   (Total replies: 1)
I can only get the Action title to work, these others don't show up in the title selection, and yes, I have closed MM first. Can you only have one at a time or something, I'm confused why the others listed in this topic donot work for me. I have added the first 3 lines and the last and they donot show up in my title selection only the Action title. Mike

Re: How do you know what to use for top and bottom of script? 8/28/2005 8:02:47 PM   (Total replies: 0)
I finally got it, thanks guys. I just realized you can put all the custom scripts in one file and they work just fine. That makes it much more organized. Mike

Alignment gets out of wack in sample mode after or samplin title 8/28/2005 8:19:03 PM   (Total replies: 2)
Has anyone elsed noticed that after you sample one or two of the custom titles, that after a few, your title will either be to much to the right or to much to the left, even on the standard titles? Its very annoying. I can close out of the title screen, then come back and choose again, but if I don't find the selection I want after 2 or 3 sample tries, the alignment is all out of wack. What causes that, and is there anything that can be done to fix it? Mike

Re: Alignment gets out of wack in sample mode after or samplin title 8/28/2005 8:34:02 PM   (Total replies: 0)
Well, after futher testing, it seems to only happen when I change the default Microsoft text to something of my own. The alignment is all out of wack. I give you example, like the effect 'Wow', the text is to the left of the actual wow picture, not inside of it. It only does it after I have sampled one of the custom titles, then go to a standard title and sample it. After that everything is out of alignment Am I the only one having this problem?

Re: BASS Effect? 8/28/2005 11:40:53 PM   (Total replies: 1)
I have PIP, atleast I'm pretty sure I do. I'm confused how to use this. I got the Film shake to work, but the second script is the one I'm confused on. Exactly how do I make that one work? Thanks Mike

Re: Full Transparant Transition 8/28/2005 11:04:29 PM   (Total replies: 1)
where did you get that music in the demo?

Can't make clips in MM2 5/31/2006 10:52:45 AM   (Total replies: 1)
Hey everyone! I'm having problems making clips. Everytime I import video from my digital camcorder to MM2, it's one big clip. It use to make individual clips, so it made it much easier to work with. I know I can manually do it, but MM is suppose to do it automatically. I have tried going under Tools and Create Clips, but it still won't make clips. When viewing the video on the camera it shows a timer, so I know the tiemr works if that means anything. Is it something with my camcorder ...

Search for more...